Dominum Deum Nostrum ("Heer, onze God")

Katholieke & Orthodoxe religie, gebeden, rituelen, iconen, beelden, afbeeldingen, geschiedenis, theologie en muziek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Het doel van deze Site is om op bepaalde vlakken binnen het Rooms-Katholieke (Traditionalistische) en/of (Grieks/Russisch-) Orthodoxe geloof zo volledig mogelijke informatie te verstrekken. Dat betekent dus ook dat u mag e-mailen indien u aanvullende informatie heeft of weet, of meent dat bepaalde dingen incorrect of incompleet zijn. Het is ons nogal eens opgevallen dat bijvoorbeeld gebedsboekjes in Nederland zeer moeilijk te verkrijgen zijn en degenen die ooit eens zijn aangeschaft bleken achteraf incompleet te zijn, of zelfs vol met spelfouten.

Buiten dat is het ook nog eens zo dat het ons doel is om iemand als u en ik in staat te stellen om bepaalde onderwerpen en informatie simpelweg op één site te verkrijgen. Voor gebeden zijn er gebeden sites, voor iconen weer andere, etc, etc.. We willen dus zo volledig mogelijk zijn. Ook suggesties voor meerdere thema's, categorieën of onderwerpen, waar u graag iets meer over te weten wilt komen of welke u met ons wilt delen en die passen binnen het thema van deze site, zijn van harte welkom.

De laatste nieuwtjes, feiten, toevoegingen en dingen die u en ons opvielen;

Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/ddn777/domains/ddn777.nl/public_html/modules/twitter/twitterfeed.php on line 24